Ezért a gyerekek biztos megőrülnek!

2018. december 06.   0 hozzászólás

Tuti ajándék a kincsesláda készítése szülinapra vagy az ünnepekre. Nem is tűnik nehéz feladatnak, ha követjük a bemutatott lépéseket. Nem úgy, mint a videóban látható szilikon telefontok elkészítése! 😀


Szilikon telefontok DIY - Lehetetlen küldetés?!

Iratkozz fel a friss videókért: ITT

 

Válasszunk egy tetszés szerint szalvétát, a mesefigurás biztos osztatlan sikert arat majd. Mi most egy igazi Playmobil kincset találtunk a kreatívkodáshoz. Vigyáztunk is nagyon, hogy el ne szakadjon.

Ha a szalvétát nem egyben használjuk fel, akkor vágjuk körbe a mintánkat. A figura szélére hagyjunk rá egy kicsit, nem kell közvetlenül körbevágni a mintát.

 

Háromrétegű szalvéta esetén csak az utolsó réteget távolítsuk el, óvatosan dolgozzunk vele, el ne szakadjon.

 

 

Ha kivágtuk vagy a dobozhoz illesztettük szalvétánkat decoupage ragasztólakk használatával ragasszuk fel a mintát. A kincses ládikát kenjük be a kívánt helyen a ragasztónkkal.

Fontos: ne a minta hátoldalát!

 

 

A ráillesztés után óvatosan húzzuk át az ecsetet a mintán, hogy szépen rásimulhasson. A ragasztó hatására a minta tejfehér lesz, de száradás után átlátszóvá válik.

 

 

Majd a ragasztás után fessük be a dobozt tetszőleges színre. Mi most a kéket választottunk, mégis csak a tenger színe illik a kalózos témához.

 

 

Tipp: ugyanezzel a technikával bevirágozhatjuk natúr fa óránkat is!

 

Kreatív munkatársak: Gombás Andrea és Gombás Viktória​Kapcsolódó blog bejegyzések:


Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss