Ez lesz Párizsban a legfőbb szövetségesem!

2018. április 13.   0 hozzászólás

Most egy izgalmas utazás előtt állok, mert az ókori rómaiak által Lutetiának nevezett, a Szajna partján elterülő Párizs felfedezését tűztem ki célul. De ehhez nemcsak jó fényképezőgépre, hanem még egy nagyon fontos dologra is szükségem lesz!


 

Aki Párizsba látogat, az jobb ha tisztában van vele, hogy egy hét is kevés a felderítésére, hiszen az 1889-es Világkiállításra épített és az akkori franciák által egyáltalán nem kedvelt - sőt öreg hölgy és csúfság gúnynévvel illetett -  Eiffel-torony, csak egy a sok  nevezetesség közül.

 

 

Tudtad, hogy Gustave Eiffel nemcsak Párizst, Portót, New York városát, hanem Budapestet is gazdagította egy-egy remekművel?

Ő tervezte ugyanis a Nyugati pályaudvar épületét.

 

 

Ahogy magam és a kis utazó csapatunkat ismerem, folyamatosan látnivaló keresésben leszünk, csak egy-egy kis szusszanást engedélyezve magunknak. Ez azonban nemcsak némi állóképességet igényel, hanem a bőrünket is kihívás elé állítja. 

 

 

Fel kell készülnünk az időjárás viszontagságaira és a folyamatos szabadban tartózkodásra is, hiszen turistaként nem számít ha esik, ha fúj, ha tűz a nap, a felderítendő úti cél csak ránk vár! 🙂

 

 

Ezért nagyon fontos, hogy még itthon, jó előre átgondoljam, milyen nélkülözhetetlen kozmetikumokat  válasszak az útra.

Eltökélt szándékom, hogy csak azért sem viszek magammal sok felesleges holmit, hogy az út végeztével itthon érintetlenül pakoljam aztán vissza őket a helyükre.

 

 

Nem is tudnám ezt megtenni, hiszen a repülős utazáskor tapasztalt fránya súlykorlátozás miatt minden grammnak jelentősége van.  Így szinte biztos, hogy ez egyszer átgondoltabban pakolok,  és nálam a cipők mellett a kozmetikumok nyomják szó szerint legtöbbet a latban.

Ezért most olyan kozmetikai termékek lesznek az útitársaim, melyek több készítményt is kiváltanak, hiszen ilyenkor luxus  a külön nappali krém, éjszakai krém, szemránckrém, szépségvitamin arzenál felsorakoztatása.

 

 

Most úgy döntöttem, hogy a Collagen Coctail anti-aging arcápoló komplex krém lesz az én szövetségesem, ami a kollagén mellett hialuronsavat, elasztint és Plankton EPS összetevőket is tartalmaz. 

 

 

Ez a csinos tégely nemcsak kis helyet foglal el, de kiváltja az arcápolási krémpalettámat és a kollagén kapszulámat is,  ezzel biztos hátteret nyújtva a vízhiányos és velem évtizedek óta együttműködő bőrömnek.  

 

 

Jótékony hatása mellett könnyed, zselés textúrára emlékeztető állaga  is igen meggyőző, mely kellemes citrusos illattal és remek beszívódó képességgel párosul.

 

 

Tipp! Szuper kombinációt alkot maga a krém és a gyümölcsös ízű  folyékony étrend-kiegészítő Collagén Coctail, mely C-vitamint, A-vitamint, biotint is tartalmaz a kollagén, a hialuronsav és az elasztin együttesén túl.

 

 

Sokszor hallottunk már róla,  de tudjuk mi is az a kollagén?

 

Semmi ördöngösségre nem kell gondolni, hiszen a kollagén egy természetes fehérje, ami vízben nem oldódik. Az emberi szervezetben 25 féle kollagén molekula van és bőrünk 75%-a is kollagénből áll. Az életkor előrehaladtával a kollagén termelés lecsökken, majd 50-55 éves kor körül szinte le is áll. Ezért van szükség a bőr, a köröm és a haj támogatására kollagént tartalmazó készítményekkel.

 

 

Nagyon beszédes a kollagén szó eredete is, hiszen a görög kólla kifejezésről van szó, mely ragasztót jelent. Így tehát a kollagén testünk legfőbb összekötője, mely egybefűzi az izmokat, szalagokat, porcokat, inakat és a bőr kötőszövetét.

 

Mivel nem vagyunk függetlenek az idő múlásától, a legjobb amit tehetünk, hogy kihasználjuk a tudomány és a kozmetikai ipar adta előnyöket és megadjuk bőrünknek ami jár és feltöltjük külső védvonalunkat kollagénnel.

 

 Kapcsolódó blog bejegyzések:


Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss