Szuperhasznos zsákbamacska – dm Relax Pakk

2017. november 22.   0 hozzászólás

Ugye mindannyian imádjuk a meglepetéseket? Nagy izgalommal és várakozással kezdtem el a dm Relax pakkjának felfedezését. Tarts velem és nézzünk együtt a csomag mélyére! 😊


 

Abban biztos voltam, hogy csupa praktikus holmikat rejt a nagyon kellemes zöld színű zsákocska.  

 

 

De ilyen nagy meglepetésre azonban nem számítottam. Hulljon tehát le a lepel!

 

 

Kellemes megleptés volt, amikor kiderült, hogy az első darab - a Blend-a-med 3D White fogkrém - csak a nyitánya a kibontakozó terméközönnek.

 

 

Következett is hamarosan az egyik nagy kedvenc, a Dove levendulás tusfürdője, melynek illata képzeletben elrepített Provence és Tihany levendulamezőire.

 

 

Aztán egy igazi különlegesség következett, a Yamuna szőlőmagolajos sampon, mely  a hazai kozmetikumok táborát erősíti.

A kaposvári manufaktúrában kézzel készült és állatkísérletektől mentes, ugyanakkor számtalan gyógynövényt tartalmazó termékek születnek.

 

 

A nehéz napok kényelmét szolgálják a Softelle tisztasági betétek, melyek szerényen meglapulhatnak minden női táskában.

 

 

S ekkor következett a nagy meglepetés!  A Balea termékcsalád gyöngyszeme, a testápoló hab, mely minden bőrtípusra ajánlott.

 

 

Lassan-lassan a csomagbontás végéhez közeledtem, amikor a kezembe akadt a Rimmel keratinos szempillaspirálja, mely nélkülözhetetlen a tökéletes smink elkészítése során.

Van aki azt vallja, ha mást nem is, de szempillaspirált biztos használ minden nap!

 

 

A koronát az i-re a kis neszeszer, a tartóka és tájékoztató füzet tett fel! No meg kiderült, hogy maga a zsák is több, mint szép díszlet, hiszen hasznát tudjuk venni kozmetikai táskaként, a jól elkülönített rekeszei miatt.

Ez számomra különösen hasznos jellemző, hiszen a Világszép.hu bloggereként/vloggereként az utazásaim során  már megtapasztaltam, hogy a jól pakolható táska kincset ér, hiszen minden cm2 hely számít!

 

 

Azt hiszem a kép önmagáért beszél, hiszen minden terméket azonnal a magaménak éreztem, és így a dm Relax Pakkja a meglepetésen túl az örömteli pillanatokat is  elhozta  számomra.

Sulyok Timea - Instagram: @vilagszep.hu - YouTube/Facebook: Vilagszep.hu
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Világszép

Csodás tájak, helyszínek, úti tippek, meghökkentő szokások, gasztronómiai különlegességek. Elfeledett események, történelmi furcsaságok, hírességek eltitkolt históriája. Kitekintő a világra saját tapasztalat alapján. Hibák, amiket neked már nem kell elkövetned!

Világszép - Youtube

Planet Travel
 

Női Friss